Gaashekwerk

Contact opnemen

Gaashekwerk

Contact opnemen
Gaashekwerk is veelgevraagde oplossing, vanwege de combinatie van degelijkheid en een economische prijsstelling. Het systeem is geschikt voor allerlei soorten locaties en terreinen. Het is opgebouwd uit een stalen buizenframe met geplasificeerde draden en gaas. Optioneel kan deze voorzien worden van een aluminium puntdraadhouder.

Door de voordelen van gaas en spijlen uitgekiend te combineren, is het standaard staalmathekwerk een veilig hekwerk met een bijzonder ruimtelijk karakter. Het oogt strak, doet vriendelijk aan. Voor extra beveiliging zijn de matten vanaf 1.63 m hoog voorzien van een doorstekende staaldraad

Kwaliteit gaashekwerk

Al ons gaashekwerk is samengesteld uit hoogwaardig geplastificeerd harmonicagaas. Op deze manier kunt u heel veel jaren plezier hebben van het gaashekwerk. Kortom: een echte investering dus om uw terrein of perceel mee af te schermen en te beveiligen. De staanders en de bovenbuis zijn verzinkt en naar keuze te voorzien van een poedercoating in diverse standaard RAL kleuren. Bedenk uzelf goed welke kleur het best bij uw terrein past. Gaaswerk van Messcher is relatief een voordelige oplossing, want de prijzen per meter voor gaashekwerk van Messcher zijn lager dan u denkt. Geef aan wat uw wensen zijn en wij maken het voor u in orde.

Kwaliteit gaashek & gaaswerk

Al ons gaaswerk is samengesteld uit hoogwaardig geplastificeerd harmonicagaas. Op deze manier kunt u heel veel jaren plezier hebben van het gaashekwerk. Kortom: een echte investering dus om uw terrein of perceel mee af te schermen en te beveiligen. De staanders en de bovenbuis zijn verzinkt en naar keuze te voorzien van een poedercoating in diverse standaard RAL kleuren. Bedenk uzelf goed welke kleur het best bij uw terrein past. Gaaswerk van Messcher is relatief een voordelige oplossing, want de prijzen per meter voor gaashekwerk van Messcher zijn lager dan u denkt. Geef aan wat uw wensen voor gaashek of gaaswerk zijn en wij maken het voor u in orde.

Meer weten over Afrastering gaashek en gaaswerk

Gaas afrastering oogt strak en geeft u volop mogelijkheden om het te laten begroeien met planten. U bepaalt zelf de hoogte en daarmee mate van uw privacy. Bedenk goed van te voren in welke hoogte u het gaashekwerk wilt en geef uw wensen aan. Het gaas is gemaakt van duurzaam materiaal en van hoogwaardige kwaliteit. Dit maakt het een echte aanwinst voor het terrein. Dankzij de verzinking wordt roestvorming voorkomen en dankzij de coating kan de levensduur van het hekwerk nog meer verlengd worden. Klinkt goed? Wij bieden alle gaaswerk onderdelen die u nodig heeft. Regel alles op één plek en kiest dus voor Messcher! Wilt u meer informatie over gaaswerk of heeft u vragen over gaas hekwerk? Neemt u gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag.
Gaashoogte Lengte
staander
Hoogte hekwerk
zonder puntdraden 2 puntdraden 3 puntdraden
1000 1850 1000 1250 1500
1250 2050 1250 1500 1750
1500 2300 1500 1750 2050
1800 2800 1800 2050 2250
2000 2800 2000 2250 2750
2500 3300 2500 2750 3000

Technische specificatie gaashekwerk

• Verzinkte staanders met een diameter van Ø 60,3 mm
• o.h. afstand staanders 3.000 mm
• Bovenbuis diameter van Ø42 mm
• Bovenbuis aan elkaar gekoppeld d.m.v. kunststof koppelstuk
• Spandraad draaddikte 3,8 mm
• Harmonicagaas maaswijdte 50×50 mm, draaddikte 3,1 mm
• Bovenzijde tussenstaander voorzien van een aluminium doorvoerkop of puntdraadhouder
• Binddraad draaddikte 2,0 mm, voor het monteren van de gaas aan de spandraden en bovenbuis
• Opknoopdraad draaddikte 2,8 mm, voor het vastzetten van de spandraad tegen de staanders

Op plaatsen waar het hekwerk een hoek maakt of eindigt wordt het afgespannen op een Ø60.3 mm staander. De staander wordt voorzien van RVS – en/of kunststof klembanden voor het vastzetten van de gaas en/of puntdraden.Voor het bevestigen van de bovenbuis wordt een aluminium einddop toegepast. De staander wordt afgewerkt met een kunststof kap. Op plaatsen waar het hekwerk aansluit op een muur wordt een muurlijst toegepast. Een stalen L-profiel voorzien van aangelaste gaaskam, verzinkt NEN-EN-ISO 1461 of gecoat. De muurlijst wordt met 8×60 mm houtdraadbouten met nylon pluggen Ø10 mm tegen de muur bevestigd. Op de staander wordt een aluminium doorvoerkop geplaatst.Voor extra veiligheid kan een aluminium puntdraadhouder worden toegepast die kan wor- den uitgevoerd met 2- of 3 rijen puntdraad.

Meer weten over gaashekwerk?


Wat uw beveiligingswensen ook zijn: Messcher denkt met u mee, adviseert u en heeft altijd een goede oplossing voor u op het gebied van machineveiligheid afschermingen en beveiligingen. Onze producten zijn snel en vakkundig geleverd tegen een scherpe prijs.
Wilt u meer informatie? Bel vandaag nog en wij helpen u graag verder.
Contact opnemen